Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V.

Met betrekking tot het aanleggen, onderhouden en renoveren van sportvelden, heeft Van Wijlen een belangrijke positie in het veld. Steeds meer gemeenten en bedrijven weten ons te vinden.

U kunt vertrouwen op deskundig advies, en dankzij onze geavanceerde apparatuur, een vakkundige uitvoering.

Onderhoud sportvelden
Aannemersbedrijf Van Wijlen is een vertrouwd adres voor vakkundig onderhoud van grassportvelden. Door de weersomstandigheden en het intensieve gebruik, is goed en op maat gesneden onderhoud van de sportvelden noodzakelijk. Gedurende het jaar voeren wij passend onderhoud uit aan de velden voor diverse voetbalclubs, honkbalverenigingen, hockeyclubs, atletiekverenigingen en golfverenigingen.

Naast het onderhouden van natuurlijke grasvelden verzorgen wij het onderhoud aan kunstgrasvelden. Middels een kunstgrasreiniger zijn wij in staat om de kunstgrasmat weer in optimale conditie te brengen. Tevens vormen reguliere werkzaamheden zoals bladblazen, vegen, borstelen, bestrijden van algen en mossen en herstellen van kleine beschadigingen een onderdeel van onze werkzaamheden.

Aanleg en renovatie sportvelden
Aannemersbedrijf Van Wijlen is al vele jaren actief op het gebied van aanleg van natuur en kunstgrasvelden. Tevens zijn wij actief op het gebied van renovatie van sportvelden. De activiteiten variëren van de aanleg van één veld tot een complete accommodatie.

Standnummer

1.03

Sectoren

Bouw

Terreininrichting


  • Stay Safe & Go Easy

    Veilig naar een fysieke vakbeurs!

  • Stay Safe & Go Easy

    Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

x

Wat is STAY & GO?