Antea Sport

Gebundelde krachten om topsportaccommodaties te realiseren.

Antea Sport, Edel Grass en J&E Sports staan voor vernieuwing en doorontwikkeling.

De drie partijen zijn in Nederland toonaangevend als het gaat om de realisatie van sportvelden van hoge kwaliteit.

Antea Sport

Staat sinds 1951 bekend als toonaangevende specialist in buitensportaccommodaties. Voorheen bekend als Oranjewoud. Wij zorgen voor aanleg, renovatie, ombouw en onderhoud, of het nu om één sportveld of een complete accommodatie gaat. Zelfs voor een verhuizing van uw accommodatie kunt u op ons bouwen. Met onze decennialange expertise in alle takken van buitensport (tennis, voetbal, padel, atletiek, hockey, korfbal en multi-sport) zorgen wij voor topkwaliteit sportaccommodaties waarbij de sporter centraal staat.

Website - AnteaGroup.nl

Wij hebben aanleg voor sportvelden!

Edel Grass

Is producent van het eerste uur en wordt reeds 35 jaar erkend als kwaliteitsleverancier van kunstgrassystemen voor sportvelden en landscaping gras. Wereldwijd realiseerde Edel Grass meer dan 5000 full size sportvelden in ruim 100 landen.

Website - Edelgrass.com

J&E Sports

Is tevens marktleider in Nederland in het aanleggen en onderhouden van kunstgrasvelden. J&E Sports wordt daarnaast wereldwijd ingeschakeld als kunstgras verwerkend expert.

Website - J&E Sports.com

Op het gebied van innovaties zijn de bedrijven zeer actief en zijn er inmiddels prachtige resultaten geboekt. In 2019 heeft Antea Sport de "Innovatieprijs Sport" gewonnen met CarbonFix.

Hiermee worden sportvelden CO2 neutraal aangelegd. Daarnaast is in samenwerking met gespecialiseerde partners een biologisch afbreekbare infill ontwikkeld, is het eigen recyclingsbedrijf GBN-AGR opgericht én opgestart. Er valt dus veel te ontdekken op het gebied van circulaire kunstgrasrecycling, biologisch afbreekbare infill en zelfs de eerste stappen naar een volledig composteerbaar veldsysteem.

Antea Sport, Edel Grass en J&E Sports zijn onderdeel van Antea Group.

Voor meer informatie ga naar:
anteasport.nl

  • Stay Safe & Go Easy

    Veilig naar een fysieke vakbeurs!

  • Stay Safe & Go Easy

    Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

x

Wat is STAY & GO?