Trenomat

Trenomat - De Graaf en van Stijn BV is een bekende naam in de markt van de binnensportaccommodaties.

Wij staan bekend als ervaren leverancier van flexibele optrekbare Trenomat scheidingswanden, in geluidsabsorberende- en geluidsisolerende uitvoering.

Met de introductie van ons nieuwste wandtype TripleComfort in 2019 is er een geheel nieuwe generatie akoestische scheidingswanden ontstaan, met sterk verbeterde prestaties. Met dit wandtype is er sprake van een uitstekende geluidsabsorptie aan beide zijden van de wand en over het gehele wandoppervlak, terwijl er tegelijkertijd sprake is van een goede geluidsisolatie voor optimale demping (22 dB R'w volgens DIN18032-1)

Naast flexibele scheidingswanden biedt ons bedrijf ook akoestische totaaloplossingen, waarbij we het eindresultaat altijd garanderen.

Middels praktijkmetingen, berekeningen en simulaties brengen we uw akoestische klimaat in kaart en selecteren wij de beste mix van producten om uw ruimte optimaal te kunnen indelen, terwijl tegelijkertijd in alle indelingsmogelijkheden wordt voldaan aan de akoestische eisen van NOC*NSF.

Naast onze akoestische scheidingswanden voorzien we daarom ook akoestische voorzetwanden op het onderste deel van de vaste wanden, visueel aantrekkelijke absorptie-eilanden daarboven en indien noodzakelijk kunnen ook voorzieningen op of aan het plafond tot de mogelijkheden behoren.

Vraagt u ons naar de mogelijkheden!

Standnummer

2.11

Website

Sectoren

Gebouwinrichting


  • Stay Safe & Go Easy

    Veilig naar een fysieke vakbeurs!

  • Stay Safe & Go Easy

    Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

x

Wat is STAY & GO?