Stichting Groenkeur

Groenkeur ontwikkelt en beheert het enige onafhankelijke keurmerk voor de groene sector met certificaten voor bedrijven, producten en personen. Stichting Groenkeur stelt zich tot doel de duurzame kwaliteit van de bedrijfsvoering en het vakmanschap van de groenprofessionals te bevorderen.

Bedrijven die in het bezit zijn van een Groenkeur-certificaat tonen hiermee aan dat zij kwaliteit serieus nemen en voldoen aan de eisen die opdrachtgevers en andere belanghebbenden aan hen stellen. Een bedrijf met Groenkeur heeft zijn zaken binnen en buiten goed op orde. Het stelt de opdrachtgever centraal en werkt voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit. Opdrachtgevers weten zich hierdoor verzekerd van vakwerk dat tot uitdrukking komt in de aantoonbare kwaliteit van de uitvoering van het project én het eindproduct.

De Groenkeur-normen liggen vast in beoordelingsrichtlijnen. Deze certificatieschema's zijn geaccepteerd door de Raad voor Accreditatie en voldoen daarmee aan internationaal vastgestelde normen (ISO9001:2015). Dit staat borg voor de onafhankelijkheid van ontwikkeling en beheer van de beoordelingsrichtlijnen en de certificering.

Standnummer

-

Sectoren

Dienstverlening


  • Stay Safe & Go Easy

    Veilig naar een fysieke vakbeurs!

  • Stay Safe & Go Easy

    Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

x

Wat is STAY & GO?