Vos Capelle

Vos Capelle is een totaalleverancier voor openbaar groen en tuinbouw. Wij leveren alle materialen voor een gezonde groei van uw bomen, planten én gras. Onze klanten zijn werkzaam in de tuinbouwsector, de groene sector en de particuliere markt.

Als fieldmanager of groundsman van een (gemeentelijk) sportbedrijf of betaald voetbalorganisatie bent u trots als uw velden er voor elke wedstrijd strak en groen bij liggen. Zoals de club dat van u verwacht, eist u ook van uw toeleveranciers uitstekende service en betrouwbare kwaliteit. Of het nu gaat om (gras)zaden, meststoffen, bodemverbeteraars & plantversterkers, wetting agents of (biologische)gewasbescherming, onze openbaar groen adviseurs leveren u niet alleen een compleet productenpakket, maar begeleiden u ook met een deskundig advies. Speciaal voor sportvelden en golfbanen ontwikkelden we daarom het VOSCA Bemestingsadvies, het VOSCA Gezonder Gras Concept en onze VOSCA Nematoden Beheersstrategie.

Betrouwbare kwaliteit
Sinds de oprichting in 1943 investeren wij in langdurige relaties met fabrikanten die kwaliteit leveren en investeren in R&D, zoals Barenbrug Holland, Olmix, ICL Specialty Fertilizers, AQUA-AID, Headland Amenity, TourTurf en Koppert Biological Systems. Hierdoor kunnen wij kwaliteit van ons productenpakket garanderen en dankzij de goede relaties blijven onze adviseurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Hoogwaardig kennisniveau
Al onze adviseurs beschikken over het diploma 'Expert natuurgras', de HBO cursus van HAS Hogeschool. Wij zijn het enige bedrijf in Nederland met vier gediplomeerde 'Experts natuurgras'. Voor u de zekerheid dat onze adviseurs beschikken over de hoogst technische en praktische kennis in het vakgebied.

Betrokken in de branche
Vos Capelle is actief en betrokken lid van de Branchevereniging Sport & Cultuurtechniek (BSNC) en donateur van de Nederlandse Greenkeepers Associatie (NGA).

Standnummer

2.1.24

Sectoren

Ondergronden