Mapei

COMPLETE SYSTEMEN VOOR SPORT EN BIJGEBOUWEN

Mapei is wereldwijd leverancier enproducent van lijmen, kitten en producten voor de bouw. Uw partner voor alle bouw- en verbouwprojecten van sportaccommodaties! Met producten die op elkaar zijn afgestemd, ontstaan complete systemen, zo ook voor de sportwereld. De meeste kennen onze kunstgraslijmen maar wat dacht je van acrylaat coatings voor tennisbanen en afgeleide producten? Zo is er een systeem ontwikkeld, dat voor het markeren van trappen en looppaden in voetbalstadions wordt gebruikt. Systemen voor water-dichting, die in combinatie met onze PU coatings geschikt zijn om tribunes waterdicht te maken en van een (beton-)beschermende antislip coating te voorzien.

In het assortiment voor openbare ruimtes hebben we een coating die sneller en bij lagere temperaturen uithardt. Dit maakt deze producten bruikbaarder in Nederland. Daarnaast hebben we coatings met een hogere krasvastheid voor tennisbanen multisportbanen, skatebanen en velodromes of openbare fietspaden en parkeerterreinen.

VERPLAATSBAAR TENNISSYSTEEM
Wat dacht je van een mat waarop een verplaatsbaar tennissyteem kan worden aangebracht? Dus na het toernooi wordt de mat opgerold en uitgerold in een andere hal en met het aanbrengen van een nieuwe top coat is de mat weer geschikt om op te tennissen. Dit is mede mogelijk doordat de Mapei tenniscoatings veel flexibeler zijn dan concurrerende producten.

TOTAAL CONCEPT
Afgelopen jaar kwam een nieuwe productrange op de markt, namelijk een polyurethaan coating systeem voor sporthal- en gymzaal vloeren. Aan de kant van de bodemstabilisatie, Mapesoil, kwamen er ook andere nieuwe producten. Zo werd het systeem doorontwikkeld, zodat er nu ook drainage systemen beschikbaar zijn voor onder andere sportvelden, zoals natuurgras sportvelden, gravel tennisbanen, beachvolleybalvelden, golf bunkers e.a.

Naast deze specifieke producten voor sportaccommodaties heeft Mapei natuurlijk de beschikking over vele lijmen, kitten en coatings voor de bouw. Als je dit samenvoegt met waterdichting en tegellijmen, dan heb je alles wat je nodig hebt voor de bouw van bijvoorbeeld zwembaden of het verbouwen van de doucheruimtes en kleedkamers. En de producten die Mapei levert voor de aanleg van houten-, vinyl- en rubbervloeren zijn natuurlijk ook geschikt voor een parketvloer in de bestuurskamer of de PVC vloer in de kantine. Of wat dacht je van een gietvloer in de kleedkamers?

Standnummer

2.1.19

Website

Sectoren

Terreininrichting

Ondergronden