Herculan

Sport -/ Gietvloeren

Herculan sportvloeren behoren tot de beste in de markt en zijn wereldwijd bekend. Meer dan 25 jaar ervaring en passie voor sport zijn verwerkt in onze vloeren, resulterend in een veelzijdig assortiment aan hoogwaardige sportvloersystemen. In alles wat we doen, zoeken we naar maximale kwaliteit en minimale belasting van het milieu.

Onze sportvloeren zijn naadloos en op basis van vloeibaar gegoten polyurethaan harsen. Er is altijd een sportvloer die voldoet aan uw wensen op het gebied van sport, budget en andere activiteiten. Als u een bestaande sportvloer heeft en deze niet meer voldoet aan uw eisen of wensen, kan een renovatie van uw sportvloer een oplossing bieden.

Tijdens de vakbeurs in Houten introduceert Herculan de nieuwste innovatie voor gymzalen: Lü.

Lü motiveert kinderen om te bewegen en te leren. Onderwijs en sport worden door dit nieuwe en innovatieve concept op een speelse manier overgebracht. Enorme projecties, meeslepend lichtspektakel, krachtig geluid, motiverende activiteiten … alles om kinderen meer in beweging te krijgen in een wereld die steeds digitaler wordt.