Domo Sports Grass

Domo® Sports Grass is wereldwijd expert in kwalitatieve oplossingen voor sportterreinen. Al meer dan 30 jaar staat Domo® Sports Grass borg voor de meest innovatieve kunstgrassystemen. Wereldwijd is Domo® Sports Grass verantwoordelijk voor meer dan 100 miljoen m² geïnstalleerd kunstgras voor voetbal, hockey, tennis, Amerikaans voetbal, rugby, golf en multifunctionele sporttoepassingen.

Een innovatieve productportfolio, een state-of-the-art productie-infrastructuur en een continue kwaliteitscontrole maken van Domo® Sports Grass de beste kunstgrasproducent in de markt. Alle producten komen tegemoet aan specifieke noden om aan de eisen en normen van nationale en internationale sportassociaties en –federaties te voldoen.

-------------------------------

Wereldwijd exclusieve innovatie : Domo® Sports Grass introduceert een nieuwe lijn kunstgrasproducten powered by PURETi die de luchtkwaliteit verbeteren.
Meer info: https://domosportsgrass.com/nl/pureti

-------------------------------

Domo® Sports Grassbiedt ook opvolging en consultancy bij de keuze van een geschikte sub base, bij de installatie van kunstgras en ij de organisatie van de nodige onderhoudsstrategie.