Major - Zonna

Verkoopkantoor Zonna B.V. is een gerenomeerd Handelshuis dat zich inmiddels in de derde generatie bevindt. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich sterk gespecialiseerd op een aantal terreinen binnen de landbouw en het grondverzet:

  • akkerbouw
  • veehouderij
  • loonwerk
  • agrarisch grondverzet
  • park en sport

Akkerbouw
Binnen de akkerbouw zijn wij actief met producten voor de complete aardappeloogst. Van het poten tot en met het rooien en inschuren. Ook bietenrooiers, rotorkopeggen en zaaimachines maken deel uit van ons leveringsprogramma.

Veehouderij
Met sterke producten voor de voederwinning en het breedste programma op het voergebied, zijn wij een competente partner voor de veehouder.

Loonwerk
Binnen de sector waar productiviteit het toverwoord is, voelen wij ons thuis. Betrouwbare machines, die efficiënt werken mogelijk maken, zoals zelfrijdende aardappelrooiers of universeelstrooiers met hoeveelheidsafgifte en weeginrichting. Dat zijn toekomstgerichte investeringen.

Agrarisch grondverzet
Ook in het agrarisch grondverzet spreken wij de taal van de klant. Met een breed assortiment mini, midi en fullsize shovels zijn wij ook hier de logische keus.

Park en sport

Voor de groene sector leveren we een aantal maaimachines die naadloos aansluiten bij de vraag van groenbeheerders en locale overheden. Deze machines kenmerken zich door een perfect maaibeeld te combineren met zeer lage onderhoudskosten.

Standnummer

2.1.45

Sectoren

Bouw

Ondergronden