SALTO Systems

SALTO Systems - De toegangscontroleoplossing die is ontworpen voor elk type deur.

Sinds 2001 levert SALTO technologisch de meest geavanceerde elektronische toegangscontroleoplossingen - zonder kabels en zonder sleutels. Het brede assortiment (o.a. elektronische beslagen, cilinders, wandlezers en lockersloten) bevat een oplossing voor elk type deur en elke gebruikersbehoefte. SALTO is innovatief en toonaangevend door het SALTO Space platform (Met o.a. SVN en JustIN Mobile) en SALTO KS (Keys As A Service); het intelligente cloud-gebaseerde toegangscontrolesysteem. Veilig en betrouwbaar toegang verlenen is mogelijk via o.a. een tag, kaart, pincode en smartphone.

SALTO is uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider op het gebied van elektronische toegangscontrole oplossingen. Na een ware toegangscontrole-revolutie te hebben veroorzaakt in allerlei sectoren en uiteenlopende toepassingen (van kantoorgebouwen, onderwijsinstellingen, gezondheidszorg, sportaccommodaties en winkelpanden tot horeca en particulieren woningbouw), gaat SALTO nog altijd onverminderd door met het ontwikkelen van toonaangevende elektronische toegangscontroleoplossingen voor markten over de hele wereld.

Koppeling met Accommodatiehuur.nl

Door de hechte samenwerking met accommodatiehuur.nl is er sinds 2019 een integratie gerealiseerd en gevalideerd tussen het cloudsysteem SALTO KS en het planningssysteem van Accommodatiehuur.

Wenst u meer informatie? Kom dan bij ons langs tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties of neem contact met ons op via info.nl@saltosystems.com.

Standnummer

1.3.10

Sectoren

Gebouwinrichting