W&H Sports

W&H Sports is dit voor het eerst aanwezig op de vakbeurs Openbare Ruimte. Dit komt mede doordat zij steeds meer producten in haar assortiment hebben die uitstekend passen in de openbare ruimte. Naast dat W&H Sports een totaalleverancier zijn voor de inrichting van jouw sportaccommodatie, zoals veilige verplaatsbare doelen en dug-outs, kleedkamerinrichting, tribunestoelen en modulaire sportvloeren, hebben zij mooie initiatieven voor in de openbare ruimte die ze graag aan jou willen presenteren. Twee lichten zij hieronder uit.

SmartGoals Urban SkillCourt

Wij zijn samen met onze partner SmartGoals het unieke interactieve sport- en beweegconcept Urban SkillCourt (voor in de openbare ruimte) gestart. Deze permanente interactieve opstelling van SmartGoals palen die volledig naar eigen wens is in te vullen, speelt in op actuele trends als; gamification, digitalisering en dat in combinatie met sporten.

Het pilotproject van het eerste SkillCourt is inmiddels gerealiseerd op sportcomplex Olympia in IJsselmonde, Rotterdam. Een sportplein voor jong en oud, getraind of ongetraind. Het court bestaat uit 5 zones waarop je kunt gamen (trainen) of testen. Elke zone heeft een ander thema: techniek, kracht, performance, snelheid (runningtrack) en gaming (FUN). Daarnaast is het court uitgebreid met de TURNBAR®, een multifunctioneel fitnesstoestel.

Meer weten over de SmartGoals Urban SkillCourts? Klik dan hier!

GreenMatter

W&H Sports is sinds 2019 bezig met het verder uitrollen van haar initiatief samen met Lankhorst Recycling Products; GreenMatter. Kunstgras wordt bij vervanging veelal gezien als afval. Zij zien het als een waardevolle grondstof om te verwerken in nieuwe producten, met als streven om 100 procent circulair te worden. Zij hebben zich ten doel gesteld om de afvalberg van kunstgrasvelden aan te pakken door producten van gerecycled kunstgras te ontwikkelen en te produceren. Met deze transparante en vooral praktische visie ondersteunen zij onder andere gemeenten bij een circulaire aanpak, door kunstgrasvezels in nieuwe producten te verwerken. Met het leveringsprogramma bieden zij verschillende mogelijkheden om iedere kilogram kunstgrasvezel op een andere wijze terug te laten komen op de sportaccommodatie of in de openbare ruimte. Alle producten worden geleverd met een garantieverklaring voor grondstoffen. Dat houdt in dat het kunstgras-agglomeraat voor 100 procent afkomstig is van versleten kunstgrasvelden.

Winactie

Kom ons bezoeken in hal 2, stand 2.4.03 en raad hoeveel kunstgrasvelden wij tot dusver met GreenMatter hebben verwerkt tot gerecyclede kunstgrasproducten en maak kans op een GreenMatter picknicktafel Leuk voor op de vereniging of in de openbare ruimte.

Contact

William van Diemen
E. william@whsports.nl
T. 0252683300

Standnummer

1.1.14

Website

Sectoren

Gebouwinrichting

Terreininrichting

Sportmaterialen