Janssen-Fritsen

Al 70 jaar sterk in beweging
In 1950 werd Janssen-Fritsen opgericht als "fabriek voor speeltoestellen". De laatste jaren richten we ons op het bewegingsonderwijs en de turnsport. Ook buiten Nederland springt onze kwaliteit in het oog. Zo leverden we de turntoestellen voor de Olympische Spelen van Mexico, München, Barcelona, Athene en Beijing. We zijn stevig gegroeid, maar onze klanten zien ons nog steeds als een echt familiebedrijf.

Productontwikkeling
Een van onze unieke kenmerken is de eigen productontwikkeling. Wij lopen dus altijd voorop. Onze constructeurs hebben voor tal van innovaties op hun naam staan. We werken voortdurend aan technische verbeteringen. Sporters zijn immers gebaat bij veiligheid en verantwoord bewegen. Onze gezamenlijke uitdaging is het verbeteren van sportieve prestaties.

Korte levertijden
Grote klanten, kleine klanten. Klanten in Nederland of ver daarbuiten. We kunnen hun vragen razendsnel beantwoorden. In ons ultramoderne magazijn hebben we liefst 16.000 onderdelen en producten op voorraad. We verwerken per jaar zo'n 20.000 opdrachten. Dat doen we slim, snel en precies. Janssen-Fritsen wordt in één adem genoemd met hoge leversnelheid.

Standnummer

1.1.13

Sectoren

Sportmaterialen