Barenbrug Holland

Vakbeurs Sportaccommodatie 2020 - Ervaar 's werelds sterkste gras!

Ook dit jaar zijn onze Barenbrug grasexperts weer aanwezig op Vakbeurs Sportaccommodatie 2020. Bij ons zal je alles te weten komen over 's werelds sterkste gras - RPR. In diverse stadions van de eredivisie en in veel stadions binnen en buiten Europa ligt dit gras van ons. Nieuwsgierig of wil jij ook 's werelds sterkste gras op jouw sportaccommodatie? Bezoek ons dan op stand 2.1.29.

Infopunt: 's werelds sterkste gras, RPR – Stand 2.1.29

RPR is snel, sterk én werkt zelfherstellend bij schade. Daarnaast is RPR bestand tegen droogte en hitte en is RPR duurzaam doordat er minder beregening en onkruidbestrijding nodig is. Naast RPR introduceren wij ook Yellow Jacket Water Manager. Deze combinatie verzekert je van een vitale en snel ontwikkelende grasmat. Hierdoor worden de groeiomstandigheden volledig geoptimaliseerd en is de grasvestiging van je ijzersterke grasmat niet te stoppen.

Oranje speelt op 's werelds sterkste gras!

Oranje speelt al jaren op 's werelds sterkste gras, namelijk RPR-gras van Barenbrug. In diverse stadions van de eredivisie en in veel stadions binnen en buiten Europa ligt dit gras van Barenbrug. RPR is zelfherstellend Engels raaigras. De wortels vormen horizontale uitlopers die automatisch opengevallen plekken in de grasmat opvullen. RPR is het eerste mengsel met Engels raaigras dat over deze bijzondere eigenschap bezit. Door deze eigenschap kan het tegen de meest extreme betreding en is daardoor het ideale gras voor Oranje om zich voor te bereiden op het EK 2020. Oud bondscoaches Van Marwijk en Van Gaal zijn altijd gecharmeerd en positief geweest over Barenbrug gras.

RPR onmisbaar op WK's en EK's

Diverse WK en EK stadions maken gebruik van graszoden van Hendriks Graszoden. Hendriks Graszoden werkt al jaren met ons gras. Tijdens het EK 2016 in Frankrijk was de UEFA hier heel positief over. John Hendriks: "UEFA is zeer tevreden over het resultaat. De mat die er in gelegd is bevatte de RPR technologie van Barenbrug. Door de snelle vestiging en het hoog herstellend vermogen zorgt dit voor een ijzersterke mat." Niet alleen de UEFA is positief over het gras van Barenbrug, maar ook de aanvoerders van de Eredivisieclubs. Zij hebben het veld van De Kuip voor het zesde jaar op rij verkozen tot beste van Nederland. Daarnaast liggen er ook RPR velden op de KNVB campus in Zeist waar onder andere Oranje traint.

Standnummer

2.2.25

Sectoren

Ondergronden