Bosan Sportinstallaties

Sportinstallaties

Bosan Sportinstallaties is dé producent en leverancier van sporttoestellen. Als enige producent van sportinstallaties in Nederlands in België heeft Bosan het gehele proces in eigen beheer. Van ontwerp tot productie. Van reparaties tot het genoegen van een tevreden klant. Dan heb je het niet over massa, maar over telkens weer alle aandacht voor een topproduct. Of het nu gaat om turntoestellen of basketbalinstallaties. En dan hebben we het niet over een fabriek ver weg, maar over echt Hollands vakmanschap.

Door onze innovatieve, hoogwaardige kwaliteit, multifunctionele sporttoestellen en onderscheidende service hebben wij al vele klantgerichte oplossingen mogen bieden. Dankzij ons brede assortiment hebben wij een passende oplossing voor iederee, voor elk budget. En als wij het niet standaard in ons assortiment hebben, dan leveren wij projectspecifiek maatwerk.

Projectadvies
Het produceren van sportinstallaties en het inrichten van sportaccommodaties is ons specialisme. Een specialisme waarin wij de kwaliteit tijdens het gehele proces waarborgen. Kwaliteit tijdens het ontwerp en kwaliteit tijdens de werkvoorbereiding, engineering en uitvoering. Wij begeleiden projecten van A tot Z. In overleg met de aannemer kunnen wij zelfs de engineering, productie en montage van de bouwkundige voorzieningen, zoals hulpstaal en tussenconstructies, verzorgen. Kortom, van Bosan mag u meer verwachten!

Standnummer

2.3.28

Website

Sectoren

Sportmaterialen