Trenomat - De Graaf en van Stijn

Trenomat - De Graaf en van Stijn BV is een bekende naam in de markt van de binnensportaccommodaties.

Wij staan bekend als ervaren leverancier van flexibele optrekbare akoestische Trenomat scheidingswanden, in geluidsabsorberende- en geluidsisolerende uitvoering en het leveren van akoestische totaalinrichtingen.

Met de ons wandtype Trenomat TripleComfort is de geluidsabsorptie van onze scheidingswand ongeëvenaard. Door de drie-wandige opbouw kunnen beide wandzijden volledig geperforeerd worden uitgevoerd, waardoor er sprake is van maximale geluidsabsorptie, terwijl er tegelijkertijd sprake is van uitstekende geluidsisolatie voor optimale demping (23 dB R'w volgens DIN18032-1)

Naast flexibele scheidingswanden biedt ons bedrijf ook akoestische totaaloplossingen, met onder andere akoestische voorzetwanden, fotoscreens en diverse plafondoplossingen. Hierbij wordt het eindresultaat altijd gegarandeerd!

Middels praktijkmetingen, berekeningen en simulaties brengen we eerst uw akoestische klimaat in kaart en selecteren wij de beste mix van producten om uw ruimte akoestisch gezien optimaal te kunnen indelen, terwijl tegelijkertijd in alle indelingsmogelijkheden wordt voldaan aan de akoestische eisen van NOC*NSF.

Duurzaamheid hebben we hoog in het vaandel staan. Door gebruik van PVC-vrije materialen, hergebruik van materiaal en renovatie van bestaande producten proberen wij de druk op het milieu en de grondstoffenvoorraad zo minimaal mogelijk te maken.

Vraagt u ons naar de mogelijkheden!

Contact

P.C.P. van Stijn
E. pvstijn@trenomat.nl
T. +31620079874

Standnummer

2.4.27

Website

Sectoren

Gebouwinrichting