Antea Sport

Antea Group Sport is een van de leidende partijen op het gebied van de ontwikkeling en realisatie van sportaccommodaties. Antea Group streeft een conceptbenadering na, waarbij vanuit de initiatieffase zowel het advies, de engineering, de realisatie als het beheer kunnen worden verzorgd.

Edel Grass staat voor meer dan dertig jaar ervaring in de markt voor kunstgrasvelden. Als speler van het eerste uur voorzien wij de markt van hoogwaardige systemen voor zowel Sport als Leisure doeleinden. Edel Grass is één van de meest betrouwbare partners in de wereld van het kunstgras en of het nu gaat om voetbal, hockey, American Football, Baseball, Tennis, Landscaping of systemen voor multi-sport, onze kunstgras toepassingen voldoen aan de hoogste speltechnische eigenschappen. Samen met onze partners leveren wij innovatieve en duurzame systeemoplossingen en creëren zo een omgeving waar topprestaties en ontspanning centraal staan en talent tot bloei kan komen!

J&E Sports is Europees marktleider in aanleg en onderhoud van kunstgras sportvelden en landscaping. Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in de kunstgrasmarkt, zowel in Nederland als daarbuiten. De kracht van ons bedrijf zit hem in de kennis, flexibiliteit en het organisatietalent van onze medewerkers.

Standnummer

2.1.18

Sectoren

Dienstverlening