Schmitz Foam Products

Schmitz Foam Products is een wereldwijde en toonaangevende leverancier op het gebied van schokabsorberende en drainageproducten die worden geproduceerd onder de merknaam 'ProPlay'. Schmitz werd opgericht in 1935. Al vanaf dag één staan excellente kwaliteit, service, innovatie, flexibiliteit en betrouwbaarheid bij Schmitz hoog in het vaandel. De foamproducten worden wereldwijd in meer dan 70 landen toegepast in kunstgras constructies in verschillende marktsegmenten zoals sport (voetbal, tennis, hockey, rugby en multi-sport), paardensport, valbescherming onder speeltuinen, toepassingen voor dieren en in de landscaping markt om comfort toe te voegen aan het kunstgras.

Onze omgeving verandert voortdurend. Daarom introduceert Schmitz Foam Products regelmatig nieuwe producten en toepassingen als antwoord op de marktontwikkelingen en technische innovaties. Wat de vraag ook is, we zijn klaar om een pragmatische en passende oplossing voor u te bedenken. Dankzij een volledig uitgerust laboratorium met ons eigen hoogopgeleid en bekwaam personeel, wordt onderzoek en ontwikkeling volledig in eigen huis uitgevoerd. Ons laboratorium beschikt over alle apparatuur die nodig is om de gewenste tests uit te voeren in overeenstemming met internationale normen.

Schmitz Foam Products streeft naar de hoge kwaliteit van zowel het product als het proces. Om de productkwaliteit te garanderen, worden de XPE-foamproducten in eigen beheer geproduceerd en voortdurend gemonitord tijdens het productieproces. Dankzij een uitstekend grondstofbeheer zijn de eindproducten altijd van dezelfde hoge kwaliteit. Kwaliteitsnormen worden ook doorgevoerd in de kwaliteit van de dienstverlening en betrouwbaarheid van leveringen. Wij streven naar het leveren van het juiste product voor de juiste toepassing, op de juiste plaats en op het juiste moment.

Contact

Schmitz Foam Products B.V.
Schmitz Foam Products B.V.
E. sales@schmitzfoam.com
T. +31475370270

Standnummer

2.2.16

Sectoren

Ondergronden