Haafkes sport en recreatie

Toekomstgerichte accommodaties voor een optimale sportbeleving

Aannemersbedrijf Haafkes is een modern familiebedrijf met vestigingen in Goor en Deventer. Met Haafkes Sport & Recreatie richten wij ons op het realiseren en verbeteren van accommodaties voor sport en vrije tijd. Wij (ver)bouwen onze accommodaties met maar één gedachte: Ze zijn innovatief, functioneel, duurzaam en financieel aantrekkelijk voor onze opdrachtgevers.

> Transparant samenwerken
Wij werken bij voorkeur in bouwteam met regionale partners. Deze samenwerkingsvorm garandeert optimale transparantie voor de opdrachtgever. Als bouwteampartner zit Haafkes vroegtijdig bij de opdrachtgever aan tafel, om mee te kunnen denken over bijvoorbeeld de eisen, functionaliteiten, onderhoud, exploitatie en de wensen en behoeftes van de gebruikers.

> Echte zekerheid
Helaas zien wij om ons heen dat er genoeg fouten worden gemaakt bij het bouwen van sportaccommodaties. Daken van sporthallen die net 10 centimeter te laag zijn om officiële wedstrijden te spelen, een overvloed aan douches, vloeren die bol staan... Wij willen deze rampscenario's voorkomen door onze experts, specialisten en de eindgebruikers vroegtijdig mee te laten denken.

> Bewezen sportbouwer
Aannemersbedrijf Haafkes uit Goor en Deventer heeft zich de laatste jaren bewezen als een ervaren bouwer van sportaccommodaties in heel Nederland. Op dit moment is Haafkes aan de slag met de nieuwbouw van Sportcomplex Ermelo en zijn de voorbereidingen voor de vernieuwbouw van de sporthallen, Sportcafe, beachvelden, onderwijs, kinderopvang en een Multifunctioneel Beweegpark van Sportcomplex 't Wooldrik in Borne in volle gang! Ook is dit jaar de realisatie van de derde SMC2-sportoverkapping in Nederland een feit!

Contact

Tim Haafkes
Tim Haafkes
E. t.haafkes@haafkes.nl
T. 0683577919