Domo Sports Grass

Domo® Sports Grass is wereldwijd expert in kwalitatieve oplossingen voor sportterreinen. Al meer dan 30 jaar staat Domo® Sports Grass borg voor de meest innovatieve kunstgrassystemen. Wereldwijd is Domo® Sports Grass verantwoordelijk voor meer dan 100 miljoen m² geïnstalleerd kunstgras voor voetbal, hockey, tennis, Amerikaans voetbal, rugby, golf en multifunctionele sporttoepassingen.

Een innovatieve productportfolio, een state-of-the-art productie-infrastructuur en een continue kwaliteitscontrole maken van Domo® Sports Grass de beste kunstgrasproducent in de markt. Alle producten komen tegemoet aan specifieke noden om aan de eisen en normen van nationale en internationale sportassociaties en –federaties te voldoen.

-------------------------------

Wij zijn ervan overtuigd dat het onze maatschappelijke plicht is een commitment te maken naar duurzaamheid toe. We hanteren daarom een sterk Environmental- Social- Governance (ESG) programma binnen elke schakel van ons productieproces: van Supply Chain, Productie, installatie helemaal tot aan het einde van de levenscyclus. Ontdek meer: https://domosportsgrass.com/nl/corporate-social-re...

-------------------------------

Domo® Sports Grass biedt ook opvolging en consultancy bij de keuze van een geschikte sub base, bij de installatie van kunstgras en bij de organisatie van de nodige onderhoudsstrategie.

Standnummer

2.2.19

Sectoren

Ondergronden