Domo Sports Grass

Domo® Sports Grass is wereldwijd expert in kwalitatieve oplossingen voor sportterreinen. Al meer dan 30 jaar staat Domo® Sports Grass borg voor de meest innovatieve kunstgrassystemen. Wereldwijd is Domo® Sports Grass verantwoordelijk voor meer dan 100 miljoen m² geïnstalleerd kunstgras voor voetbal, hockey, tennis, Amerikaans voetbal, rugby, golf en multifunctionele sporttoepassingen.

Een innovatieve productportfolio, een state-of-the-art productie-infrastructuur en een continue kwaliteitscontrole maken van Domo® Sports Grass de beste kunstgrasproducent in de markt. Alle producten komen tegemoet aan specifieke noden om aan de eisen en normen van nationale en internationale sportassociaties en –federaties te voldoen.

-------------------------------

Wij zijn ervan overtuigd dat het onze maatschappelijke plicht is een commitment te maken naar duurzaamheid toe. We hanteren daarom een sterk Environmental- Social- Governance (ESG) programma binnen elke schakel van ons productieproces: van Supply Chain, Productie, installatie helemaal tot aan het einde van de levenscyclus. Ontdek meer: https://domosportsgrass.com/nl/corporate-social-re...

-------------------------------

Domo® Sports Grass biedt ook opvolging en consultancy bij de keuze van een geschikte sub base, bij de installatie van kunstgras en bij de organisatie van de nodige onderhoudsstrategie.