Sportverlichting.com

Sportverlichting.com heeft als missie om verenigingen te verlichten door hen toekomstbestendig te maken én houden. Dit wordt gerealiseerd door forse besparingen voor sportclubs. Het gebruik van verlichting is essentieel om de reductie te kunnen bewerkstelligen. Daarom biedt Sportverlichting.com hulp in het gehele traject; van subsidies en financieringen tot het verzorgen van de installatie en reductie van energie- en onderhoudskosten. Beter licht tegen lagere kosten!

Het team is gespecialiseerd in het verduurzamen van sportaccommodaties. Dit doet Sportverlichting.com op een volledig onafhankelijke wijze aangezien er samengewerkt wordt met topmerken als Lumosa, AAA-LUX en Signify (Philips).

Sportverlichting.com komt graag op gesprek om te bespreken of het verduurzamen middels led-verlichting voor uw sportclub een actueel thema is. Naast het maken van een offerte en het geven van advies wordt er ook een besparingscase en lichtplan uitgewerkt, zodat alle aspecten inzichtelijk worden gemaakt. Het 4-stappenplan is hierin uniek: in twee dagen heeft u een complete businesscase voor uw vereniging. Ook is er subsidie beschikbaar voor led-verlichting, deze wordt in kaart gebracht en kosteloos voor de club aangevraagd. Vervolgens maakt Sportverlichting.com het voor u waar: van idee naar oplevering en onderhoud. Licht uit, led aan.

Enthousiast? Neem dan een kijkje op onze website of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via https://sportverlichting.com/offerte-aanvragen.

Contact

Sportverlichting.com
E. info@sportverlichting.com
T. 085 - 822 57 40

Standnummer

2.1.40

Sectoren

Gebouwinrichting

Terreininrichting