Polyned

Algemene informatie Polyned

Polyned is marktleider op het gebied van luchthallen in Nederland. De Polyned luchthal is een hal die ontwikkeld is aan de hand van 50 jaar ervaring met luchthallen.

Inmiddels heeft de hal een optimale lichtdoorlatendheid van de halhuid waarbij veel energie bespaard kan worden op verwarmen en verlichten. Verder wordt energiezuinige LED-verlichting toegepast, maken we gebruik van slimme apparatuur op het verwarmingssysteem waardoor het energieverbruik geminimaliseerd kan worden.

Polyned heeft een eenvoudig bouwproces met een korte doorlooptijd. Bij de op- en afbouw van de luchthal coördineert Polyned het gehele luchthal proces zodat slechts korte tijd vrijwilligers van de vereniging aanwezig hoeven zijn. Dit tot volle tevredenheid van inmiddels meer dan 100 verenigingen in Nederland.

Zorgeloos proces

De aanschaf van de luchthal is een belangrijke stap voor het optimaliseren van zaalsport. Polyned ondersteunt alle betrokken partijen om het proces zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen van het eerste contact tot en met de opbouw van de luchthal en biedt na de opbouw een unieke service en onderhoud tot in lengte der jaren.

Contact

Charlotte Mosterman
E. cmosterman@polyned.nl
T. +31647035671

Standnummer

2.3.31

Website

Sectoren

Terreininrichting