Mapei

Alles voor de bouw van sportaccommodaties

Van atletiekbanen, tennisbanen tot indoor sportaccommodaties. Van kunstgrasvelden, multisportvelden tot complete stadions en sportcomplexen. Wil je het gehele sportpark onder handen nemen? Mapei heeft alles wat je nodig hebt om een sportaccommodatie te (ver)bouwen.


Duurzaam verlijmen van kunstgrasvelden

Wil je een kunstgrasveld aanleggen? Met de Ultrabond Turf polyurethaan lijmen verlijm je kunstgras duurzaam en slijtvast. Ultrabond Turf is zelfs getest in door FIFA geaccrediteerde laboratoria. Indien goed toegepast als een compleet systeem, in combinatie met Ultrabond Turf Tape, voldoet je kunstgrasveld dan aan de FIFA-normen.


Kleurrijke systemen voor buiten sportbanen

Voor de aanleg van tennisbanen, multisportvelden, skatebanen, skateparken en wielerbanen heeft Mapei de Mapecoat TNS systemen. Deze TNS systemen hebben een zeer hoge krasvastheid en enkele daarvan zijn zelfs ITF gecertificeerd. Ook hebben we TNS coatingsystemen met een zeer snelle drogingstijd, zelfs bij lagere temperaturen. Deze systemen zijn uitermate geschikt voor gebruik in het Nederlandse klimaat op buitensportplaatsen, speelplaatsen, maar ook op tribunes of fiets- en wandelpaden en parkeerterreinen. Wat deze systemen nog meer bijzonder maakt, is dat ze verkrijgbaar zijn in ontelbaar veel kleuren.


Oplossingen voor indoorsportaccommodaties

Op zoek naar een oplossing voor een indoorsportaccommodatie? Voor het verlijmen van houten sportvloeren en sportvloeren van vinyl, linoleum of pvc biedt Mapei verschillende lijmen. En wat dacht je van een oprolbaar tennissysteem? Of een speciale polyurethaan topcoating voor de vernieuwing van indoor sportvloeren? Met de nieuwe PU Gym Refresh kun je een oude PU vloer in een sporthal gemakkelijk opfrissen en kun je een oude gymzaal met linoleum, PVC of rubbervloer mooi opknappen.


Oplossingen voor ondergronden

Ook voor de ondergrond van sportvelden biedt Mapei oplossingen. Zo is het Mapesoil systeem ontwikkeld, dat voor bodemstabilisatie en afwatering zorgt. Mapesoil is zelfs geschikt om toe te passen bij natuurgras sportvelden, gravel tennisbanen, beachvolleybalvelden en meer.


Echt alles voor de bouw van sportaccommodaties

Naast deze specifieke producten voor sportaccommodaties heeft Mapei natuurlijk ook vele andere producten, zoals tegellijmen, kitten, uitvlakmortels, egalines, gietvloeren, rolcoatings, muur- en gevelverven, en producten voor waterdichting en betonreparatie. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor de (ver)bouw van een compleet sportcomplex. Van sportvelden, kleedkamers tot kantines binnenin een sportcomplex, tot tribunes, gevels, en zelfs parkeerterreinen buiten het sportcomplex. Echt alles!

Contact

Chris Yperlaan
Chris Yperlaan
E. c.yperlaan@mapei.nl
T. 06 13 53 14 84

Standnummer

2.1.15

Website

Sectoren

Terreininrichting

Ondergronden