W&H Sports

W&H Sports is een totaalleverancier voor de inrichting van jouw sportaccommodatie. Naast veilige verplaatsbare doelen en dug-outs, kleedkamerinrichting, tribunestoelen en modulaire sportvloeren, hebben zij mooie nieuwe initiatieven die ze graag aan jou willen presenteren. Drie lichten zij hieronder uit.

Digitaal beheer sportmaterialen

Op 26 april aanstaande staat W&H Sports samen met Data Control op de beurs. Samen bieden zij een digitaal onderhouds- en beheerplan voor sport- en inrichtingsmaterialen aan. Via het Aantoonbaar Beheer Systeem (ABS) kunnen alle geplande onderhoudsacties, documenten (zoals certificaten), visuele inspecties en reparaties up-to-date worden bijgehouden. Ook het opstellen van een begroting en investeringsplannen wordt hiermee vereenvoudigd en inzichtelijk. Zij zijn hiermee de eerste in Nederland die het mogelijk maakt om sport- en inrichtingsmaterialen voor (buiten)sportaccommodaties via een digitaal beheersysteem te beheren.

SmartGoals Urban SkillCourt

W&H Sports is samen met haar partner SmartGoals het unieke interactieve sport- en beweegconcept Urban SkillCourt (voor in de openbare ruimte) gestart. Deze permanente interactieve opstelling van SmartGoals palen die volledig naar eigen wens is in te vullen, speelt in op actuele trends als; gamification, digitalisering en dat in combinatie met sporten.

Het pilotproject van het eerste SkillCourt is inmiddels gerealiseerd op sportcomplex Olympia in IJsselmonde, Rotterdam. Een sportplein voor jong en oud, getraind of ongetraind. Het court bestaat uit 5 zones waarop je kunt gamen (trainen) of testen. Elke zone heeft een ander thema: techniek, kracht, performance, snelheid (runningtrack) en gaming (FUN). Daarnaast is het court uitgebreid met de TURNBAR®, een multifunctioneel fitnesstoestel.

Meer weten over de SmartGoals Urban SkillCourts? Klik dan hier!

GreenMatter

W&H Sports is sinds 2019 bezig met het verder uitrollen van haar initiatief samen met Lankhorst Engineered Products; GreenMatter. Kunstgras wordt bij vervanging veelal gezien als afval. Zij zien het als een waardevolle grondstof om te verwerken in nieuwe producten, met als streven om 100 procent circulair te worden. Zij hebben zich ten doel gesteld om de afvalberg van kunstgrasvelden aan te pakken door producten van gerecycled kunstgras te ontwikkelen en te produceren. Met deze transparante en vooral praktische visie ondersteunen zij onder andere gemeenten bij een circulaire aanpak, door kunstgrasvezels in nieuwe producten te verwerken. Met het leveringsprogramma bieden zij verschillende mogelijkheden om iedere kilogram kunstgrasvezel op een andere wijze terug te laten komen op de sportaccommodatie of in de openbare ruimte. Alle producten worden geleverd met een garantieverklaring voor grondstoffen. Dat houdt in dat het kunstgras-agglomeraat voor 100 procent afkomstig is van versleten kunstgrasvelden.

Geïnteresseerd? Kom W&H Sports bezoeken op dinsdag 26 april in stand 2.4.20.

Contact

William van Diemen
E. william@whsports.nl
T. 0252683300

Standnummer

2.4.39

Website

Sectoren

Gebouwinrichting

Terreininrichting

Sportmaterialen