Holland Sport Systems

Holland Sport Systems uit Veenendaal levert alles wat te maken heeft met kleedruimte en of sportaccommodatie inrichting. Of het nu een nieuwbouw situatie of een renovatie van uw bestaande sport- of kleedaccommodatie betreft, Holland Sport Systems kan u helpen de ruimtes efficiënt en doelmatig in te richten: dat alles tegen een acceptabele prijs.
Op de beurs tonen wij u ook ons duurzame buitenmeubilair van Govaplast: hoge kwaliteit kunststof (100% gerecycled) met een perfecte afwerking (10 jaar garantie op materiaal). Onderhoudsvrij, robuust en vooral..... mooi!

Gaaslockers voor opslag van trainingsballen of kleding van voetbalclubs, keeperstassen van hockeyclubs of golfuitrustingen. Teamlockers, lockers voor trainingsmaterialen van hockeyclubs, kostbaarheden van sportteams, scheidsrechters of bezoekers. Verschillende sluitsystemen voor deze lockers completeren het geheel. Maar ook voor de inrichting van uw kleedruimten en garderobes kunt u bij Holland Sport Systems terecht. Onze nieuwe EcoClass (R) kleedkamerbanken zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen, voorzien van 100% gerecycled kunststof zitstroken. Tassenrekken en stellingen die de entree van uw clubhuis een opgeruimd aanzien geven.

Tribunestoelen en tribunebanken worden ook door Holland Sport Systems geleverd. Verschillende uitvoeringen en kleuren, met of zonder rugleuning, vast of als klapstoel uitgevoerd, al dan niet voorzien van montagesteunen, nummering of opdruk. Uw leden en bezoekers genieten nog meer op ons tribunemeubilair!

Dankzij de combinatie van eigen productie en uitgekiende inkoop kunnen wij u onze oplossingen tegen acceptabele prijzen leveren en monteren. Vraag vrijblijvend een offerte aan en vergelijk deze met de materiaalkosten, uitvoering en montagetijd van zelfwerkzaamheid door uw vrijwilligers….

Contact

Standnummer

2.4.33

Sectoren

Gebouwinrichting

Terreininrichting