TopGrass

Reeds jaren geleden heeft kunstgras zijn intrede gedaan in de sportwereld en inmiddels zijn er honderden sportondergronden uitgevoerd in kunstgras. Er bestaan allerlei soorten kunstgras, specifiek geproduceerd en doorontwikkeld voor de diverse sporten waarvoor ze bedoeld zijn. Kwaliteit is daarin erg belangrijk, maar ook het visuele en onderhoudsaspect zijn daarin belangrijke factoren. Daarnaast worden er steeds meer systemen ontwikkeld die ook een kunstgrasveld volledig recyclebaar maken, een belangrijke factor die bijdraagt aan een schonere leefomgeving.

De mensen van TopGrass hebben een ruime ervaring in het realiseren van kunstgrasprojecten op sportgebied. Kwaliteit en service zijn daarbij belangrijke speerpunten. Tevreden klanten en eindgebruikers (de sporters!), dat is waar TopGrass naar streeft.

Bent u zich aan het oriënteren op het gebied van kunstgras en u ziet door de vele verschillende constructies en soorten kunstgras het bos niet niet meer, laat u dan vrijblijvend informeren door TopGrass. Samen met u kunnen wij bepalen wat de beste oplossing is voor uw project en maken deze ook realiseerbaar. Een uitgebreid netwerk aan kwalitatief hoogwaardige leveranciers en onderaannemers zorgt er voor dat TopGrass uw project realiseert zoals u dat voor ogen heeft. Uiteraard geheel volgens de vigerende normen en eisen die er door de verschillende sportbonden aan de kunstgrasvelden worden gesteld.

Of het nu gaat om een advies, leverantie, realisatie, onderhoud en nazorg, TopGrass is u graag van dienst!

Standnummer

2.2.36

Website

Sectoren

Ondergronden