Ras Sports Equipments

Wij zijn meer dan 40 jaar geleden ontstaan vanuit de ladderindustrie. Vanuit een passie voor deze aluminium constructies zijn wij inmiddels uitgegroeid tot dé aluminium sportartikelen leverancier van de Benelux. Deze passie voor aluminium constructies komt tot uiting in alles wat wij doen en maken. We beheersen dan ook het productieproces van A-tot-Z voor al onze producten.

Wij geloven dat iedereen in staat zou moeten zijn om te sporten met goede materialen. Zo zorgen wij ervoor, dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Dit geloof, komt tot uiting in alles wat we doen. Van productie tot onze service.

Wij leveren aluminium sportartikelen aan aannemers, handelaren, verenigingen en aan particulieren. Hierbij hebben wij een zeer uitgebreid standaard assortiment, die groter is dan alleen de aluminium artikelen. Zo kunnen wij in elke vraag voorzien. Behoefte aan een artikel op maat wat wij niet standaard in ons assortiment hebben? Geen probleem, wij staan erom bekend om mee te denken en vooral te denken aan de mogelijkheden.

Contact

Berto Boudewijn
E. verkoop@rassports.nl
T. 031852742

Standnummer

2.3.27

Sectoren

Sportmaterialen