COS Tribune

COS - Creators of S P A C E

Letterlijk creëren we ruimte voor onze klanten en gebruikers in de meest uiteenlopende gebouwen en zalen. Ruimte om publiek te laten zitten op een tribune, ruimte door de tribune in te rijden, ruimte door diverse tribunes op diverse posities te plaatsen. Ruimte in financiële zin door polyvalent gebruik van de zaal. Ruimte door te luisteren naar de specifieke noden van de gebruiker en dit in het ontwerp mee te nemen.

COS tribunes worden in co-creatie met architect, opdrachtgever en gebruiker volledig op maat ontworpen binnen de geldende Europese normen. Maatwerk, externe toetsing, innovatieve technologieën en EN1090 gecertificeerde productie in eigen atelier zorgen voor een gegarandeerde topkwaliteit.

Telescopische tribunes

Voor theater, multifunctionele zalen, onderwijs- en sportgebouwen ontwerpt, produceert en installeert COS nv telescopische tribunes Deze worden elektrisch aangedreven door het duwkettingsysteem.

Mobiele telescopische tribune

Voor sport-, recreatie-, cultuur- en onderwijsgebouwen ontwerpt, produceert en installeert COS mobiele telescopische tribunes. De tribunes worden manueel bediend en kunnen vrijwel overal geplaatst worden.

Onderhoud- en interventiedienst

Voor door COS geproduceerde en geïnstalleerde telescopische en mobiele tribunes worden jaarlijks inspecties uitgevoerd. Daarbij zijn wij uiteraard voor interventies bereikbaar.

COS staat daarnaast al jarenlang paraat voor sportdiensten van diverse steden en gemeenten om achterstallig onderhoud en interventies bij telescopische tribunes van andere aanbieders uit te voeren. COS heeft de kennis en kunde om elk merk tribune te kunnen onderhouden en spoedeisende interventies te kunnen verlenen.

Contact

Hans Mayer
Hans Mayer
E. hans.mayer@cos.be
T. +31653765407

Standnummer

2.4.12

Sectoren

Gebouwinrichting

Terreininrichting