Lumosa Lighting

Wie zijn wij?
Lumosa is een Nederlands hightech bedrijf opgericht in 2006. Als een enthousiast en gedreven team bouwen we aan een vooruitstrevend bedrijf dat innovatie hoog in het vaandel heeft staan. We ontwikkelen, verkopen en distribueren producten voor verschillende marktsegmenten op maat, waaronder sportveldverlichting, indoor (sport)verlichting, (industriële) terreinverlichting en straatverlichting.

Wij zijn voornamelijk actief in Europa en Azië. Onze business is een combinatie van aantrekkelijke producten en diensten. Wij bieden snelle en betrouwbare ontwerpen van concurrerende en betrouwbare producten. Iedere dag zijn we op zoek naar nieuwe uitdagingen om op deze manier hoogwaardige producten te kunnen leveren speciaal afgestemd op de wensen van de klant.

Strategie
Onze strategie houdt rekening met trends en kansen in de markt, geselecteerd op basis van groeipotentie, toegevoegde waarde en een technologische match. De speerpunten van Lumosa zijn LED verlichting, zonne-energie en energieopslag. Deze markten hebben veel synergie op het gebied van technologie en de supply chain. Op deze manier wordt efficiënt gebruik gemaakt van middelen in onze organisatie.

Contact

Isaline Kroon
E. marketing@lumosa.eu

Standnummer

2.4.39

Website

Sectoren

Gebouwinrichting

Terreininrichting