Hofmeijer Voorst

Juist nu we met elkaar weer uitgebreid discussiëren over kunstgras wordt het tijd dat we onze scope verbreden. Nederland is het land van het echte gras. We stellen hoge eisen aan onze sportvelden.

Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek speelt in op de wens van een vlak, stabiel en duurzaam natuurgrasveld en komt daarom met een nieuw Wetra-systeem en een geweven hybride veld.

Hiermee worden het gat tussen de speeluren van een "normaal" natuurgrasveld (tot max ca. 350 uur ) en een volwaardig kunstgrasveld (meer dan 800 uur) volledig opgevuld met mooie natuurgras producten.

  • De lange termijnkosten per bespelingsuur worden lager
  • Zekerheid en stabiliteit voor de penningmeester van de club
Of u nu kiest voor een LavaOxygen veld of voor een Xtreme Grass geweven hybrideveld, de systemen zorgen voor een stabiele toplaag met een optimale waterdoorlatendheid. Door de stabiliteit wordt een zeer belangrijke voorwaarde van de voetballer gewaarborgd namelijk: Het veld blijft mooi vlak! Een ander belangrijk voordeel van een natuurgrasveld is het feit dat het veld elke zomer, jaar op jaar, weer hersteld. Gras groeit en hersteld na bespeling. Nog een belangrijk feit is dat gras een duurzaam product is. Een grasplant haalt CO2 uit de lucht en geeft hiervoor in de plaats weer zuurstof terug. Per dag kan een sportveld tot wel 400 kg CO2 vastleggen in de bodem. Hiermee vult gras, samen met bos en algen de top 3 van beste CO2-binders op aarde.

Contact

Standnummer

2.1.06

Sectoren

Ondergronden