Condor Grass

Condor Grass produceert kunstgras voor Landscaping, Leisure en Sports. Met decennialange ervaring is er een marktleiderspositie opgebouwd en wordt er een Nederlandse kwaliteitsproduct geleverd tegen een internationale concurrerende prijs. Condor Grass biedt alle denkbare kunstgras oplossingen, van balkongras tot FIFA-gecertificeerde voetbalvelden.

Dat hoogstaande kwaliteit gevraagd wordt, spreekt voor zich. Veel producten worden om die reden geproduceerd uit gerenommeerde garens van TenCate. Daarmee is de basis gelegd voor topkwaliteit, nu en in de toekomst. Wij verbeteren onze processen en producten voortdurend door onderzoek en zoeken tegelijkertijd naar betere voorwaarden voor ons personeel, naar een efficiënte toeleveringsketen en kortere levertijden.

Wij zijn er trots op deel uit te maken van de Condor Group en zijn blij gemeenschappelijke bronnen en relaties te delen en te gebruiken. Hierdoor zijn wij in staat om aan bijna alle wensen van onze klanten te voldoen. Wij zijn een tapijt- & kunstgras fabrikant en produceren onze systemen in eigen huis in een hypermoderne fabriek. Wij produceren op maat of in overeenstemming met de eisen van de betreffende nationale of internationale sportbond.

De kennis die wij de laatste decennia hebben opgedaan is opgebouwd door ervaring in mensen in allerlei disciplines: Van het verkrijgen van de beste grondstoffen, tufting en verkoop tot en met de bouw & onderhoud van hoogwaardige sportaccommodaties. Om gecertificeerde sportsystemen aan te kunnen bieden, hebben wij de volgende partners:

  • Voor FIFA gecertificeerde voetbal/voetbal systemen en velden hebben wij een samenwerkingsverband met Saltex Oy, een Finse "FIFA Preferred Producer".
  • Voor World Rugby gecertificeerde velden werken we ook samen met Saltex Oy.
  • Voor hockey onderhoudt Condor Grass Sport als "FIH Certified Manufacturer" rechtstreeks contact met de FIH voor gecertificeerde producten en velden.
  • Voor gecertificeerde tennissystemen onderhoudt Condor Grass Sport, als ITF-lid, contact met de ITF-stichting.

Contact

Standnummer

2.4.15

Sectoren

Ondergronden