Veiligesportvloer.nl

Safety first met Veiligesportvloer.nl, omdat iedereen veilig moet kunnen sporten !

Uw sportvloer is het belangrijkste sporttoestel van uw accommodatie. Veiligesportvloer.nl staat voor u klaar om de veiligheid van uw vloer te waarborgen.

Al bij de ontwikkeling hiervan is goed nagedacht over het comfort en het welzijn van de sporter.

Zodra de sportvloer in gebruik is genomen, geven wij u de zekerheid dat uw sportvloer veilig is en blijft en voldoet aan de gewenste sporttechnische eigenschappen.

Dit doen we met:

  • inspecties
  • keuringen
  • advies
  • revitalisaties
  • reinigingsmiddelen, machines en robots
  • renovaties
  • onderhoudstrainingen

Wilt u de garantie, dat uw budgetten de komende jaren toereikend zijn om de sportvloer betrouwbaar te houden? Met een meerjarig contract kiest u voor vertrouwen en zekerheid als het aankomt op het beheersbaar houden van de kosten. Vaste prijsafspraken, inzicht in de kosten en duidelijkheid in uit te voeren werkzaamheden. En als er klachten zijn over het gebruik van de vloer, heeft u direct een aanspreekpunt. Eigenlijk heeft u geen omkijken meer naar het groot onderhoud van de sportvloer en loopt u niet meer tegen achterstallig onderhoud aan.

Sportvloermanager365 laat je in één oogopslag zien wat de sporttechnische eigenschappen van uw sportvloer zijn. Het geeft antwoord op de vraag of uw sportvloer goed onderhouden is en of deze veilig is. Dit full service abonnement verlengt de levensduur van uw vloer. Het biedt een grote meerwaarde t.o.v. reguliere onderhoudswerkzaamheden. Het in kaart brengen van de gesteldheid van uw sportvloeren is onze specialiteit. Met de uitgebreide rapportages in sportvloermanager365 maken we onderscheid.

Veiligesportvloer.nl is robotic sports partner van Cleanfix. Ideaal voor het dagelijks onderhoud van uw sportvloer is de nieuwe Cleanfix robot. Opladen en afvoeren vuil water gaat geheel vanzelf. We leveren niet alleen de schrobzuigmachines van Cleanfix, maar bieden ook ondersteuning met opleidingen, onderhoudsbeurten en snelle reparaties.

Contact

Jan van den Hurk
E. info@veiligesportvloer.nl
T. 088 170 06 16

Standnummer

2.5.16

Sectoren

Gebouwinrichting