Smits | Leading Water Solutions

Als bestuur(der) van een sportvereniging of golfclub bent u niet alleen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de vereniging, maar tevens voor het onderhoud van de grasmat en de overige groenvoorziening. Want: zonder veld of golfbaan geen sport.

Er komt nogal wat kijken bij de waterhuishouding van uw sportvereniging of golfclub. Om te beginnen moet er water voor handen zijn. In sommige gevallen biedt een bronboring uitkomst, ook oppervlaktewater of hemelwater kan een oplossing bieden. Een pompinstallatie zorgt er vervolgens voor dat uw (sport) accommodatie voorzien wordt van de juiste hoeveelheid water. Verder dient er een nagedacht te worden over een wateropslag, de irrigatiemogelijkheden en een eventuele koude- warmteopslagsysteem voor in het clubhuis. Kortom, er komt nogal wat op u af. Smits treedt dan ook graag op als partner en helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo maken wij samen met u een volledig ontwerp op maat en adviseren wij u in de (on)mogelijkheden op het gebied van waterbeheer.

Installatie
Ook voor de realisatie van uw installatie bent u bij Smits aan het juiste adres. Door een goede, intensieve samenwerking zorgen we er samen voor dat uw groenvoorziening te allen tijde in optimale conditie verkeert. Onverhoopt toch problemen? Dan kunt u rekenen op een snelle en goede afhandeling. Onze storingsdienst is snel ter plaatse.

Contact

Sander Moné
E. smone@smitsveldhoven.nl
T. 0402532539

Standnummer

2.4.18

Sectoren

Ondergronden