LumenArt

WIE ZIJN WIJ?
LumenArt, specialisten in het installeren en onderhouden van verlichting. We doen waar we goed in zijn, wat we leuk vinden en blijven altijd bezig met innoveren. We passen verlichting toe, daar waar het in eerste instantie niet wordt verwacht. Dit doen we door creatief en vindingrijk om te gaan met alle soorten mogelijkheden.

LEDVLOER POWERED BY LUMENART
Wij hebben al vele jaren ervaring in het maken van interactieve ledvloeren. De belangrijkste drijfveer achter dit concept is kinderen op een speelse manier meer te laten bewegen. Dit doen we door in te spelen op de beleving tijdens het sporten en daarmee een unieke plek te creëren.

Met één druk op de knop kunt u kiezen welke sport of functie u wilt gebruiken. De ledlijnen kunnen op het ritme van muziek bewegen en door de sensoren kun je spelen met de vloer. De ledlijnen kunnen in elke gewenste kleur verlicht worden. Daarnaast kan de ledvloer gecertificeerd worden met dezelfde certificatie als de 'standaard' sportvloer. Wij blijven altijd bezig met innoveren en denken graag mee met uw ideeën of wensen.

De ledvloer is een sportvloer waarbij de lijnen worden opgelicht door middel van ledverlichting. Deze nieuwe innovatie op het gebied van vloeren geeft een compleet nieuwe dimensie en beleving. Daarnaast biedt de innovatieve manier van belijning veel voordelen
  • Een échte eyecatcher.
  • Het faciliteren van professionele video opnames wordt eenvoudiger in sportaccommodaties.
  • Vele nieuwe en interactieve spelmogelijkheden in verband met projectors.
  • Het biedt ongekende mogelijkheden voor mensen met een visuele handicap.
  • Meer rust op de vloer, doordat alleen de benodigde lijnen zichtbaar zijn.
  • De intrinsieke en groepsmotivatie wordt gestimuleerd.
  • Volledig naadloos, ideaal om schoon te maken.

Contact

Lot Mollema
E. lot@lumenart.nl
T. 0655551003

Standnummer

2.4.40

Website

Sectoren

Gebouwinrichting

Terreininrichting