Sweco Nederland

Samenwerken, deskundig en betrokken

Sweco ontwerpt en ontwikkelt de samenlevingen en steden en dorpen van de toekomst. Omdat te kunnen doen moet je weten wat er leeft, wat mensen beweegt, welke sociale en economische krachten er spelen. Door echt te luisteren en met kennis van zaken, maar bovenal met betrokkenheid maken wij vele plannen mogelijk. Samen met de gebruikers en beheerders van sportaccommodaties ontwikkelen we efficiënte, duurzame en functionele sportaccommodaties.

Sweco Nederland heette tot 4 april 2016 Grontmij Nederland. Grontmij werd op 1 oktober 2015, na een geschiedenis van 100 jaar, overgenomen door Sweco. Vanaf de oprichting vormde de cultuurtechnisch kennis en ervaring de basis. Deze expertise komt ons nu van pas bij de realisatie van de vele sportaccommodaties.

Werkwijze

Sweco levert expertise in alle fasen van de projecten van onze klanten. We zijn betrokken vanaf het allereerste stadium, als er nog geen vragen zijn beantwoord en alles nog moet worden ingevuld. We zijn er ook bij als het project zich verder ontwikkelt en door planning en ontwerp concreet vorm krijgt. En we leveren vaak ondersteuning voor het hele project tot en met voltooiing, om te garanderen dat uw ideeën werkelijkheid worden. Door een gedegen inzicht in uw behoeften te combineren met een grondig besef van de voorwaarden en eisen van de toekomst, kunnen we oplossingen en erkende expertise leveren die voor u en de samenleving een maximale waarde creëren.

Het bedrijfsmodel van Sweco berust op eenvoud en klantgerichtheid. De medewerkers uit ons projectteam zijn daarvan doordrongen. Samenwerken met Sweco is gemakkelijk en wij doen alles wat we kunnen om uw behoefte beter te begrijpen dan wie dan ook. Voor welke uitdaging u ook staat, u kunt met onze expertise rekenen op een oplossing. Wij werken nauw met u samen. Elke klant moet het gevoel hebben dat de adviseurs van Sweco zijn organisatie door en door begrijpen. Alleen dan kunnen we een zakenpartner zijn die waarde creëert voor de klant

U mag hoge verwachtingen hebben van uw samenwerking met Sweco. Wij beloven u de meest benaderbare en betrokken partner met erkende expertise te zijn. Samenwerken met Sweco is gemakkelijk en wij doen alles wat we kunnen om uw behoeften beter te begrijpen dan wie dan ook. Voor welke uitdaging u ook staat, u kunt rekenen op een oplossing van Sweco.

Met 14.500 medewerkers in Europa bieden wij onze klanten voor elke situatie de juiste expertise. Wij voeren jaarlijks projecten uit in 70 landen verspreid over de hele wereld. In Nederland werken 1.700 professionals op de terreinen Gebiedsontwikkeling (sport), Mobiliteit en Infrastructuur, Water, Energie, Bouw en Vastgoed en Industrie. Met 9 vestigingen in Nederland zijn wij altijd dichtbij onze klant.

Contact

Standnummer

2.4.17

Website

Sectoren

Dienstverlening