Waarom bezoeken

Vakbeurs Sportaccommodaties is hét platform voor innovatie, kennis en netwerkkansen in het vakgebied. Bent u als (semi-)professional of vrijwilliger betrokken bij ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en/of beheer van sportaccommodaties? Lees hieronder dan de redenen waarom dit evenement in uw agenda moet staan.

Focus op accommodaties

Dit is de enige beurs in Nederland die "sportaccommodaties" centraal plaatst. Met een goede reden: het is nou eenmaal een complex onderwerp. Daarom steken we in Expo Houten ieder jaar de koppen bij elkaar. U vindt hier alles wat u als professional nodig hebt: van financiering en ontwerp tot beheer en onderhoud.

Bespaar losse afspraken

Omdat de hele markt op één plek is, ziet u in een keer alle producten, diensten, innovaties en partijen die voor jouw werk van belang zijn. U bent overal welkom voor een goed gesprek. Ook komt u ongetwijfeld bekende gezichten tegen. Dat bespaart dus een hoop zoekwerk en losse afspraken.

Inspirerende lezingen

Tijdens de beurs kunt u aanschuiven bij verhelderende lezingen over uiteenlopende thema's. Zo leert u in een verfrissende omgeving alles over de laatste trends en ontwikkelingen. U kunt overal gratis aanschuiven. Op de hoogte blijven van het programma? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.

Kosteloos en zorgeloos

Een bezoek aan de beurs kost niets. Toegang tot de beursvloer én de lezingen is gratis. U kunt kosteloos bij het beursgebouw parkeren en gebruik maken van de pendeldienst van/naar Station Houten. Er wordt bovendien de hele dag koffie, thee en fris geserveerd.

Ideaal als je opzoek bent naar een oplossing voor je vereniging; alles staat handig bij elkaar.

Bezoeker 2019

Fijn dat er koffie, thee en fris geschonken wordt. Dit verbetert de sfeer enorm en schept meer tijd om te netwerken en te praten.

Bezoeker 2019