Highlights 2019

Een groeiende beursvloer

De beursvloer was voller dan ooit! Ruim 180 bedrijven bemachtigden een plekje om hun producten en diensten aan u te presenteren. Dit betekende een ongekend aanbod aan producten en diensten voor u als bezoeker. En natuurlijk allemaal met volledige focus op de sportaccommodatie.

Podium voor kennisdeling

Ook kennisdeling is een onmisbaar onderdeel van de beurs. Zo'n 40 sprekers stonden deze editie garant voor een krachtig lezingenprogramma. Van het Kennispodium door Kenniscentrum Sport, tot de duurzaamheidssessies in de Iepenzaal; voor ieder thema waren er experts aanwezig om u over de ins- en outs te vertellen.

Winnaars, borrels en groene strikjes

De eerste editie van het Green Tie Event was een groot succes. Voorzien van groene strikjes vulde een groep van zo'n tweehonderd professionals de lounge van Expo Houten. Na de uitreiking van Fieldmanager of the Year en de Innovatieprijs Sportaccommodaties werd de viering gevolgd met een netwerkborrel. Ook volgend jaar zal het Green Tie Event weer bij de beurs te vinden zijn.

Ledverlichting: theorie en praktijk samengebracht

Bij de Led-Proeverij van Sportverlichting.com ontdekten bezoekers via presentaties en live demonstraties de vele mogelijkheden rondom ledverlichting. Hoe werkt het? Hoe kunt u het financieren? Wat is het verschil tussen leveranciers? Geen vraag bleef onbeantwoord. En ook de afsluitende netwerklunch op de beursvloer was een welkome toevoeging.