DSV zaden

EUROGRASS® staat voor de hoogste kwaliteit aan grasmengsels voor uiteenlopende toepassingen: van sport tot gazon en van dijken tot graszoden. Onze mengsels zijn voorzien van de beste rassen gecombineerd met een voortdurende innovatie op gebied van gras. Wij kijken altijd vooruit: veranderend klimaat, duurzaamheid, biodiversiteit. Daar passen wij onze rassen op aan. Zodat u de meest optimale prestatie uit uw grasmat kunt halen.

Het doet ons een plezier u als professional te kunnen voorzien van de beste rassen, hoogwaardige genetica, voortdurende innovaties en bovenal een eerlijk advies. Al jaren staan onze rassen in de top van de Grasgids en STRI. Dit bewijst het Engels raaigras EuroDiamond dat sinds de introductie steevast in de top 3 staat in de Grasgids

Wij hechten grote waarde aan genetica en zijn nauw verbonden aan de Grasgids. Vanuit de hoogwaardige genetica innoveren wij met onderzoek naar lengtegroei, kieming bij lage temperaturen en robotmaaien. Samen met u willen wij groeien naar een mooie toekomst: groei door innovatie.

Contact

Standnummer

2.2.04

Sectoren

Ondergronden