DrainTalent: een echte innovatie

GrasMeesters introduceert bij Vakbeurs Sportaccommodaties de DrainTalent: een volledig duurzaam systeem dat volautomatisch ondergronds de water- en luchthuishouding kan reguleren. Hierdoor wordt de gebruiksintensiteit en de graskwaliteit op de sportvelden verhoogd, afgelastingen sterk beperkt en behoort verdroging tot het verleden. Daarnaast vereenvoudigt het systeem het onderhoud op de velden door de velden, volledig geautomatiseerd, ondergronds te beluchten en van zuurstof te voorzien.

GrasMeesters heeft met de DrainTalent een systeem dat volledig aansluit bij zijn ambities;

Volledig duurzaam, kwaliteitsverhogend en ontzorgend.

Het toepassen van kunstgrasvelden, granulaten of het ontgraven van potentiele natuurgebieden om lava te winnen is niet duurzaam. De DrainTalent maakt gewoon gebruik van de reeds aanwezige bodemomstandigheden.

Ook de hoge verdamping als gevolg van bovengrondse sproeiers of ongelijkmatige verdeling van vocht door onjuiste afstelling of wind is een bekend probleem. Doordat de DrainTalent gebruikt maakt van ondergrondse leidingsystemen komen deze problemen niet meer voor.

Aanleg is niet seizoensgebonden en zal geen schade aan uw veld veroorzaken, er kan gewoon door gevoetbald worden!

De DrainTalent is op diverse onderdelen gepatenteerd en is gebaseerd op de techniek van morgen die nu beschikbaar is voor iedere gemeente of club!

De specialistische kennis en betrokkenheid van GrasMeesters zorgt ervoor dat installatie en toekomstig onderhoud in betrouwbare handen is.

Om dit unieke systeem te zien en informatie te verkrijgen of om GrasMeesters persoonlijk te spreken kunt u terecht in de stand 2.068.


  • Stay Safe & Go Easy

    Veilig naar een fysieke vakbeurs!

  • Stay Safe & Go Easy

    Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

x

Wat is STAY & GO?