Vakbeurs Sportaccommodaties en Kenniscentrum Sport bundelen krachten

(Van links naar rechts: Hans Arends, Sanne Jans, Jean Paul Boon, Bert van Oostveen)

Op donderdag 9 mei bezegelden Kenniscentrum Sport en Vakbeurs Sportaccommodaties hun partnership. Met deze samenwerking streven beide partijen ernaar om iedereen die als professional of vrijwilliger, vanuit een gemeente, het bedrijfsleven of een sportclub betrokken is bij sportaccommodaties, te voorzien van toegankelijke en betrouwbare vakkennis. Het partnership werd ondertekend door Bert van Oostveen (directeur Kenniscentrum Sport) en Jean Paul Boon (directeur beursorganisator ExpoProof).

"We hadden eerder dit jaar, bij de afgelopen editie van Vakbeurs Sportaccommodaties, onze krachten al gebundeld voor het inhoudelijke programma", zegt Sanne Jans, projectmanager van de vakbeurs. "Het Kennispodium wat daaruit voortkwam is door bezoekers goed bezocht en gewaardeerd, en heeft veel gesprekken op gang gebracht. Voor de editie in 2020 gaan we hard aan de slag om dat resultaat te overtreffen."

"We geloven in deze combinatie," zegt Hans Arends, accountmanager bij Kenniscentrum Sport. "De beursvloer trekt ieder jaar weer honderden leergierige ambtenaren, adviseurs, commissieleden, voorzitters van sportverenigingen en andere geïnteresseerden. Onze vakkennis sluit naadloos aan op hun behoefte en we zijn blij dat we via de vakbeurs deze klantgroep van ons kunnen bereiken."

De vakbeurs is jaarlijks een belangrijke verzamelplaats voor iedereen die zich bezighoudt met bouw, ontwerp, inrichting en onderhoud van sportaccommodaties. Zowel binnen- als buitenaccommodaties komen op de beursvloer in de volledige breedte aan bod.

Het resultaat van het bezegelde partnership zal op 5 maart 2020 in Expo Houten tot uiting komen, tijdens de 9e editie van Vakbeurs Sportaccommodaties.