Meld u nu aan voor Sportaccommodatie van het Jaar!

Op 22 april 2021 wordt voor de 2e keer de award voor Sportaccommodatie van het Jaar uitgereikt. Vorig jaar ging voetbalvereniging Wolfaartsdijk er met de titel vandoor. Voetbalvereniging Angerlo Vooruit was de winnaar van het Beste Initiatief Duurzaamheid.

Dit jaar hebben we de beide categorieën samengevoegd tot de verkiezing van meest duurzame Sportaccommodatie van het Jaar. Heeft jouw vereniging de meest duurzame accommodatie van 2021? Meld je dan snel aan! De inschrijving sluit op vrijdag 12 maart.

Proces

Je kunt je aanmelden tot vrijdag 12 maart. Mocht je tot één van de drie genomineerden behoren, dan nemen wij binnen 2 weken na sluiting van de inschrijving contact met je op.

Van de drie genomineerden wordt een video gemaakt die in aanloop naar de Vakbeurs Sportaccommodaties op 22 april gedeeld zal worden op de mediakanalen van de partners. Op de beurs zullen de genomineerden een korte presentatie geven aan de jury. Daarna kiest de jury wie de 1e, 2e en 3e prijs krijgt. De winnaars ontvangen een waardecheque van EUR 2.000 (1e prijs), EUR 1.000 (2e prijs) en EUR 750 (3e prijs) om te besteden aan de sportaccommodatie.

Spelregels

 • Alleen sportaccommodaties waar de verduurzaming al gerealiseerd is of zich in de realisatiefase bevindt, komen in aanmerking.
 • Alleen verenigingen die lid zijn van een sportbond aangesloten bij NOC*NSF kunnen de sportaccommodatie van hun keuze nomineren.
 • De volgende type sportaccommodaties kunnen genomineerd worden:
  • Een sportaccommodatie in eigendom van een sportvereniging.
  • Een gemeentelijke sportaccommodatie waar verenigingen gebruik van maken.
  • Een openbare sportlocatie (stadspark, bos, strand, …), waar een sportvereniging gebruik van maakt.

Meer informatie

Kijk voor alle details én het aanmeldformulier op de website van Sportaccommodatie Van Het Jaar.

Sportaccommodatie van het Jaar is een initiatief van Vakbeurs Sportaccommodaties, NOC*NSF, Kenniscentrum Sport & Bewegen, Mulier Instituut en RVO. • Stay Safe & Go Easy

  Veilig naar een fysieke vakbeurs!

 • Stay Safe & Go Easy

  Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

x

Wat is STAY & GO?