De ideale keuken voor elke sportaccommodatie

Kitchen at Work is dé keukenleverancier voor elke sportaccommodatie. Zij zijn gespecialiseerd in professionele keukens voor de B2B markt, zoals projectkeukens, afsluitbare keukens, mobiele keukens en voorgemonteerde keukens. Ook verhuur van keukens is bij hen een mogelijkheid.

Na sporten volgt ontspanning. De een neemt een broodje gezond, de ander bestelt een lekkere portie bitterballen. Een prettige kantine is dan ook vaak onmisbaar bij een sportfaciliteit. Daar hoort natuurlijk ook een goed geoutilleerde keuken bij en die hebben ze bij Kitchen at Work.

In een sportaccommodatie krijgt een keuken het in de meeste situaties zwaar te verduren. Het is dus niet verstandig om naar een standaardoplossing te zoeken, maar juist te kiezen voor een keuken die tegen een stootje kan en daardoor ook tegelijkertijd erg duurzaam is.

Bij Kitchen at Work ben je dan ook op het juiste adres. Zij verzorgen voor sportaccommodaties functionele en sterke keukens met een zeer nette en strakke uitstraling. Voor iedere sportkantine bieden zij een passende oplossing, zoals stalen keukens. Deze zijn ideaal voor intensief gebruik, leverbaar in diverse kleuren en vochtbestendig. Dat laatste is erg belangrijk, mocht er buiten het seizoen geen gebruik gemaakt worden van de sportfaciliteit.

Kitchen At Work krijgt nog weleens de vraag of zij maatwerk leveren. Nee en ja. Op maat gemaakte keukens zijn bij hun niet verkrijgbaar, want zij bieden een breed assortiment kasten in diverse afmetingen. Ze leveren dus met standaardproducten maatwerk, dat is dus gunstig qua kosten én tijd.

Een goede keuken vraagt ook om gedegen apparatuur, zoals een vaatwasser. Zij leveren professionele modellen die een complete vaat binnen 3 minuten weer schoon heeft! Perfect voor de drukke zaterdagen met een volle kantine. Bovendien mogen er vanaf 1 januari 2024 geen disposables meer gebruikt worden, dus hoog tijd voor een snelle oplossing!

Heeft u regelmatig een buitenevenement met eten en drinken? Dan is een mobiele keuken dé oplossing! De mobiele keukens van Kitchen At Work zijn makkelijk te verplaatsen door hun zwenkwielen, dus snel en eenvoudig neer te zetten en weer op te bergen. De keukens zijn gemaakt van RVS en kunnen voorzien worden van bijvoorbeeld een koelkast, kookplaat, spoelbak en een kraan.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bezoek Kitchen At Work tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties op stand 1.2.02. Zij helpen u graag uw ideale keuken samen te stellen en laten u alvast een aantal keukenoplossingen zien!