Onderhoudsvriendelijke sportvelden

Bij sportvelden ligt de focus op de sporttechnische laag. Daarop moet onder alle omstandigheden ongeremd gespeeld en optimaal gepresteerd kunnen worden. Heel belangrijk is ook dat deze sporttechnische laag rondom duurzaam verhard is volgens de eisen van deze tijd. Struyk Verwo Infra heeft hiervoor speciale betonnen vloerplaten ontwikkeld die voorzien zijn van een Richtingloze Antislip Structuur (RAS).

Hoeken rondom een sportveld zijn doorgaans het meest kwetsbaar. Onze hoekoplossingen met een straal van R=3500 komen overeen met de door NOC-NSF gestelde eis aan de verharding rondom sportvelden. Met een hoekoplossing is de aanleg van de kunstgrasmat eenvoudiger te maken. Een ander voordeel is reductie van onderhoudskosten door minimale onkruidgroei en goed bereikbare hoeken. Al deze praktische voordelen tezamen geven als eindresultaat bovendien een fraaie en verzorgde totaalaanblik van uw sportveld.

Op de stand van Struyk Verwo ziet u een middenelement van een hoekoplossing.

Struyk Verwo Infra is uw specialist voor inrichting van uw sportpark. Of het nu gaat om open verharding (groenbestrating) van het parkeerterrein, uitdagende bootcamp elementen, zitelementen of betonplaten rondom voetbal-, hockey- of korfbalveld.