Terugblik

Vakbeurs Sportaccommodaties was in 2023 op volle toeren terug. Blik hieronder met ons terug op een uiterst succesvolle beurseditie! In totaal waren er 1.403 bezoekers op de beursvloer en 563 experts in de stands.

Breed aanbod

De hallen van Expo Houten waren goed gevuld. Ruim 170 bedrijven en organisaties bemachtigden een plekje om hun producten en diensten te presenteren. Dit betekende een ongekend aanbod aan producten en diensten voor jou als bezoeker. In de grafiek rechts zie je de verdeling van de sectoren waarin de exposanten werkzaam zijn.

Podium voor kennisdeling

Ook kennisdeling is een onmisbaar onderdeel van de beurs. Met 23 sessies stond deze editie garant voor een krachtig lezingenprogramma. Van gasvrije sportaccommodaties tot het verzorgen van natuurgras; voor ieder thema waren er experts aanwezig om je over de ins- en outs te vertellen. De lezingen trokken in totaal 559 bezoekers.

In gesprek met de sportbonden

Op het Sportbondenplein sprak je 12 sportbonden én NOC*NSF. De perfecte plek om laagdrempelig met adviseurs aan tafel te gaan en vragen te stellen over de ontwikkeling, financiering en het beheer van jouw vereniging/accommodatie.

Urban Sports en Pickleball

Ons sportlandschap verandert constant. Gemeenten, accommodaties en beheerders moeten dus weten waar ze in de toekomst op kunnen inspelen. Zo ervaarde je op de beursvloer via live demonstraties twee sporten die steeds meer aandacht krijgen: Pickleball en Urban Sports. Heb jij ook een balletje geslagen?

De voorbereidingen voor de volgende editie zijn alweer van start gegaan. We ontvangen je dan graag op 7 maart 2024. Tot dan!