Waarom bezoeken?

Om Nederland in beweging te houden, is het essentieel dat onze sportfaciliteiten duurzaam, efficiënt, prikkelend en toegankelijk blijven. Van amateursporters tot de profs, en van een hypermoderne arena tot het voetbalveldje om de hoek: iedereen verdient een plek om vitaal te blijven. Er zijn meer dan genoeg oplossingen om deze plekken te creëren. Maar welke oplossingen passen bij jouw volgende project?

Wij nodigen je graag uit om bij Vakbeurs Sportaccommodaties alle opties te ontdekken. Laat je bij een grote variatie aan exposanten verrassen door de nieuwste oplossingen voor zowel binnen- als buitensport en andere beweegomgevingen. Sluit aan in lezingenzalen om alle ins- en outs te leren over beheer, onderhoud en bouw. En kom in contact met vakgenoten die het wiel wellicht al voor je hebben uitgevonden. Van bouw en beheer tot onderhoud en techniek; de beurs omvat alle facetten van de sportinfrastructuur.

Ben je bezig met de (her)ontwikkeling van een sportaccommodatie? Of investeert jouw gemeente in een vitale beweegomgeving? Vakbeurs Sportaccommodaties maakt jouw werk een stuk makkelijker.

Dit vind je op de beursvloer

Duurzame oplossingen voor zowel binnen- als buitensport en andere beweegomgevingen. Ontdek innovatieve producten en diensten binnen de volgende sectoren:

Bouw

Kennis & Beheer

Ondergronden

Inrichting

Toestellen & Hardware

Beweegomgeving

Onderhoud

Techniek

De voordelen van een gratis bezoek

Je haalt veel rendement uit een ritje naar de beursvloer.

  1. Ontmoet marktpartijen en vakgenoten
  2. Ontdek innovaties in een fysieke omgeving
  3. Krijg direct advies van experts
  4. Doe inspiratie op bij live demonstraties
  5. Volg lezingen door specialisten

Wij verzamelen de beste leveranciers, innovaties en kennispartners voor je. Jij hoeft alleen nog maar op te komen dagen met je gratis toegangskaart. Zo bespaar je een hoop online zoekwerk en koude videogesprekken.

Voor iedere stap een exposant

Het ontwikkelen van onze sportinfrastructuur stopt nooit. Of je nu een kleine aanpassing gaat doen, of een volledig nieuwe accommodatie ontwikkelt: voor iedere stap vind je tijdens Vakbeurs Sportaccommodaties een leverancier, partner of spreker.

Stap 1: oriëntatie

Stap 2: plan

Stap 3: realisatie

Stap 4: beheer