SKOR

SKOR Sports: 20 jaar specialist in doelen en dug-outs!

SKOR Sports is al 20 jaar voetbalspecialist. Voorheen leverden zij voornamelijk doelen en dug-outs onder ERMA Sport, nu leveren zij alles voor de club en de individuele sporter. Je kunt bij SKOR Sports terecht voor doelen en dug-outs, maar ook voor voetballen, keepershandschoenen, scheenbeschermers en nog veel meer. De producten worden gebruikt door clubs als Ajax, Feyenoord en PSV, maar ook door de amateurclub bij jou om de hoek.

Met SKOR Sports staat er een premium merk dat sportclubs faciliteert met alle benodigde sportmaterialen. Vanuit hun ervaring weten zij als de beste waar sporters, verenigingen, gemeentes en aannemers tegenaan lopen en waar producten aan moeten voldoen. SKOR Sports faciliteert niet alleen, maar wil ook inspireren. Dagelijks ervaren sportclubs de beste sportbeleving dankzij de voetbalproducten van SKOR Sports. Deze producten voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen.

Het allerbelangrijkste in de sport is het clubgevoel. De vereniging. Deze waarden komen steeds terug bij SKOR Sports. Dat, samen met productkennis, innovatiedrang en de grenzeloze liefde voor sport, zorgt ervoor dat zij een bijzondere speler in de sportwereld zijn. Er wordt graag meegedacht over de toekomst. Hoe kan jouw club of gemeente de beste worden in zijn soort? Raak in gesprek met het vertrouwde salesteam tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties!